... standardowa wstawka - "szukalem na forum, ale nie znalazlem", zeby nie bylo ...
Mam pytanie do osob manualnie uzdolnionych z wiekszym doswiadczeniem od mojego w wspawach demontazu plastikow wnetrza ... Chcialbym polakierowac listwy (u mnie obecnie te srebrne) na np czern fortepianowa.
Stad moje pytanie - jak sie je demontuje, gdzie i z jaka sila nalezy pociagnac zeby czegos nie polamac, czy moze sa poprzykrecane itd ?
Trusek zapodaj jakąć fotkę jak to wyszło. Sam malujesz czy lakiernik ?
najpierw planuje zrobic probe na jakims kawalku innego plastiku, jak bedzie ok to zabieram sie do roboty. A jak wyjdzie lipa to zlece to lakiernikowi.
ps wzielo mnie jak siedzialem w nowej Lagunie - tam byly w niej listwy wlsnie czarny polysk. Calkiem ladnie to wyglada. W Insigni tez to widzialem, tez klasa.
Martwi mnie tylko to rozbebeszanie tych drzwi, ale moze pogodze to z przyciemnieniem szyb
Myślałem o czymś takim, tylko troche lepszej jakości. Strasznie ciemno i smutno jest w O2 a aluminium do mnie nie przemawia. Na "Plastikowe drewno" może bym się skusił, gdybym zobaczył jak to wygląda live. :shock:
Komentarz